Consulatul General al Republicii Moldova la Milano (Republica Italiană)

Linkuri utile

Privatization

Telefonul de urgență al Consulatului General al Republicii Moldova la Milano: +39 3206108989
La numărul de telefon respectiv se apelează exclusiv în cazuri excepționale cu caracter de urgență: accidente cu victime, decese, calamități naturale și alte situații de pericol sau cu caracter extraordinar.
La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Centrul de Apel E-services Registru Chamber

Ştiri din Moldova

Ministrul Tudor Ulianovschi va participa la Forumul Internațional de la Doha

Ministrul Tudor Ulianovschi va participa la Forumul Internațional de la Doha
14 decembrie, Chișinău – Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, va participa, în perioada 15-16 decembrie, la cea de a 18-a ediție a Forumului Internațional de la Doha, cu genericul “Modelarea politicii într-o lume interconectată”. Evenimentul este organizat de Ministerul qatarian al Afacerilor Externe, sub înaltul patronaj al Emirului Statului Qatar, Alteța Sa Tamim bin Hamad Al Thani.

Evenimentul urmează să aducă în discuţii subiecte privind securitatea regională şi internaţională, pacea și medierea, dezvoltarea economică, tendințe și tranziții.   

Agenda Ministrului Tudor Ulianovschi include întrevederi de lucru cu omologul său qatarian, Sheikh Mohammed bin AbdulrahmanAl-Thani, precum și cu reprezentanții ai mediului de afaceri, în cadrul cărora urmează a fi abordate subiectele ce țin de  cooperarea în domeniile politic, comercial-economic, cu accent pe agricultură şi atragerea investiţiilor, cultural şi umanitar, etc.